jun 11

Cæsarsalat med solæg, peberrod og sprødt skind

9 røde peberfrugter – 225 g mandler – 3 dl vindruekerneolie – 1 til 2 solohvidløg – havsalt

Sprødt skind
Kyllingeskind lægges på bagepapir mellem to plader. Bages ved 160 gr. i ca. 15 – 20 min.

Solæg
1 l. vand – 4 spsk. salt – 1 stk. rødløg – 1 håndfuld blåbær

Kog vand, salt, blåbær og rødløg op. Køles ned. Æggene koges i 15-20 min. Når æggene er kogte, knuses skallen forsigtigt og æggene lægges i den kolde lage. Hviler i lagen min 3 dage.

Anretning
Romaine salat vendes med dressing, parmesan og bælgede ærter. På toppen lægges halve vagtelæg, frisk høvlet peberrod og stykker af kyllingeskind. Pynt af med hvidløgschips.