Økologi er godt for alle, og egentlig er det det ikke-økologiske, som er med til at definere det økologiske. Tilbage i tiden for mange år siden var der jo ikke valgmuligheder i forhold til at vælge frugt og grøntsager som var økologiske eller ikke var økologiske. Det betyder sådan set at alt det vi betegner som økologi i dag egentlig er varer i deres oprindelige og originale stand. Derfor er det også lidt sjovt når man siger at økologi er sundest. Som eksempel kan man tage en banan. En banan er i sin rå og mest naturlige form allermest sundest. Forstået på den måde at der ikke er blevet tilført alle mulige dårlige ting under dyrkningen af bananen. Det er der så sket er at vi lever i en verden hvor alting skal gå hurtigere og behåret for føde konstant stiger. Derfor har vi fundet på ting der gør at vi f.eks. kan dyrke en banan langt hurtigere. Vi har endda fundet ud af at vi kan dyrke bananer som også bliver større. Og det er dette, der er med til at skabe kontrasten mellem disse bananer og økologiske bananer – og at det er derfor, at vi er ved at vende udviklingen om igen. Nu skal vi købe naturligt og økologisk igen og bevæge os væk fra den industri, som vi selv har skabt. Det er lidt et underligt kontrovers. Men lad os komme igang med selve artiklen.

Derfor skal du vælge økologisk

Med den lange introduktion håber vi at det giver mening for dig at du skal vælge økologi. Økologi er ganske enkelt sundest, og det er altså ikke kun sundt for dig men det er også sundt for vores smukke jordklode. Du er derfor med til at gøre noget godt for din krop og samtidig gøre noget godt for jorden. Når du vælger økologisk er du også med til at støtte en udvikling. Det betyder at jo flere mennesker der køber økologijubilerer kan de økologiske varer blive. Derfor er det også at skubbe udviklingen i den rigtige retning, når du vælger at købe økologi.

Afprøv en økologisk frugtordning på arbejdspladsen

På arbejdspladsen kan i helt sikkert med fordel spise meget mere frugt og grønt. Det er en måde at gøre alle medarbejderne sundere på. Med en frugtordning forløber det helt automatisk. Det er en virkelig smart service hvor i får leveret frugten direkte til adressen. Der er derfor ikke nogen der skal tænke på at købe ind til frugtordningen. En økologisk frugtordning til virksomheder med årstidernes øko frugtkasser kan I derfor overveje, og I kan med det samme klikke ind på linket for at læse mere om denne smarte service, som I helt sikkert ikke vil leve uden. En frugtordning kan justeres efter behov. Det betyder at i kan justere den efter det budget i har til rådighed. Det betyder også at i kan vælge det i ønsker at få leveret. Hvis I f.eks. er mest til nødder og sunde snacks, kan I altså også vælge dette. Økologisk frugt til virksomheder og øko frugtordning er altså en genial løsning til mange arbejdspladser og virksomheder.