Med ravlygte efter solnedgang

Der er faktisk flere fordele ved at lede efter rav med ravlygte, efter solen er gået ned bag horisonten.

Når solen så er gået ned, kan du pakke alt dit grej sammen og tage ned på stranden for at lede efter de sjældne fund. Du har også en større chance for at finde noget rav nede på stranden på denne tid af døgnet, da de fleste på dette tidspunkt er taget hjem fra stranden. Som du kan høre, er der derfor ikke nogen til at forstyrre dig eller snuppe ravet før dig, hvilket nok er ønskescenariet for de fleste skattejægere og med ravlygterne er det bare blevet så meget lettere at finde rav.

Få børnene aktiveret

Ravjagt er en sjov beskæftigelse for børnene da det er ligesom at lede efter en skattekiste. Du skal være heldig for at finde rav og chancen for at gøre det, er noget som tænder en gnist i mange børn. Børn vil gøre alt for at vinde og for at vinde kræver det, at de finder rav.
Der findes mange sten på de danske strande og det kan nogle gange være svært at se om det er rav eller en almindelig sten der er fundet.

Alle forældre ved at det er vigtigt og få stimuleret børnene, så de kan få brændt en masse energi af. I weekenderne og ferier er det en god ide at have planlagt forskellige aktiviteter, som børnene syntes er sjove. På denne måde får familien både noget kvalitetstid med hinanden samtidig med at børnene får en god oplevelse.

Hvad kan man finde på af aktiviteter? Det behøves ikke at koste penge når du skal lave noget sammen med børnene. Du kan f.eks. vælge at tage børnene med på stranden, nyde omgivelserne og gå på ravjagt. Børnene vil med garanti elske det, og du kan læse mere om hobbyen på ravfund.dk