De fleste har prøvet at stå i et forfærdeligt regnvejr uden en gennemsigtig paraply. Her har de fleste også prøvet at gå ind i en tilfældig butik for bare at købe den første og den bedste transparente paraply, man støder ind i, for herefter at smide denne væk uden nogensinde at bruge den igen.

Dette er både et kæmpe ressourcespild og økonomiskspild, der let kan undgås, hvis man en gang for alle vælger at investere i en god paraply.

Denne smarte paraply med omvendt åben/lukke effekt er et godt bud på en paraply, der kan leve op til de kvalitetskrav, man skal have til en god transparent paraply.

Paraplyen koster 169 kr., hvilket er en del mere end, hvad man normalt spenderer på en paraply, men samtidig er det produkt, so man får tilbage også langt bedre. Paraplyen vejer tæt på et halv kilo, hvilket virkelig er et klart billede på den gode kvalitet. Dog er den fortsat ikke for tung til at have med i tasken, og når den klappes sammen måler den ikke længere end 78 cm, på trods af at det er en paraply med god plads, da den måler 101 i diameter.

God sikkerhed mod vind er vigtigt i en god paraply

Det danske kystklima gør, at vi ikke kun bliver mødt af enorme regnbyger, men at de samtidig også ofte tager et ordentligt vindpust med sig. Det er derfor utrolig vigtigt med en gennemsigtig paraply, der har et godt vindsikkert system, så man ikke står helt uden paraply, når det første vindstød kommer.

Derudover er paraplyens skaft lavet af stål, hvilket er med til at gøre paraplyen endnu stærkere, og dermed også endnu mere holdbar.

Paraplyen har en dug der er lavet af polyester, skærmen er transparent så du kan se omgivelserne når du går en tur i regnvejr.

En paraply, der kan lyse en regnfuld dag op

De færreste bliver glade, når skyerne bliver grå og regnen begynder at droppe, og i virkeligheden bringer det regnfulde vejr gerne depression med sig. Derfor er det også en kæmpe fordel at have en paraply, der kan være med til at lyse hverdagen lidt op. Dette gøres for eksempel nemt gøres ved at give paraplyen er frisk farve og lys farve.

Her er sølv paraplyen uden tvivl et godt bud, da den sølv farve minder om varmen, sol og sommer, og kan dermed være med til at lyse en grå regnvejrsdag op.