Hvis der er noget, som mange danskere gerne vil være fri for, så er det skadedyr! Skadedyr er notorisk kendt for at kunne trænge ind næsten alle steder, og kunne bosætte sig i næsten alle husets forskellige typer af rum. Men skadedyr er ikke altid nemme at komme af med, desværre.

Derfor gider ingen skadedyr i hjemmet

Der er flere gode årsager til, at man naturligvis ikke ønsker at få skadedyr som beboere i sin bolig. For det første er det meget uhygiejnisk og kan føre til sygdom. Mus går målrettet efter at stikke snuden i dine fødevarer, rotter er meget beskidte og bærer på slemme sygdomme, mens måren f.eks. efterlader en fæl stank af urin, der lugter af en slags ammoniak. Det gider man naturligvis ikke have i sit eget hjem.

Herudover er der mange skadedyr, som bider i boligens installationer. Det fører ikke bare til defekter i ledningsnettet, Tv-signalet eller andet, men kan også give øget risiko for brandskader. Kommer der skadedyr i dine opholdsrum, kan de ligeledes kradse og rive i dine møbler, så de ser slidte eller ødelagte ud.

Skadedyr, der ikke gider flytte

Et af de største problemer med skadedyr er, at de er svære at komme af med igen! Skadedyr som mus og rotter kan bosætte sig mange forskellige steder, og kan være svære at kokke i ”fælderne”. Skadedyr som f.eks. måren efterlader også den udfordring, at de er fredet, da man f.eks. ikke må indlede klapjagt på dem, når de parrer sig. Desuden må de ikke blive aflivet, hvilket gør det svært at finde en god løsning. Men der er dog en, som egner sig særligt godt.

Her er løsningen, der nemt jager skadedyr væk

Døjer du med besvær fra skadedyr? Så er den nemmeste løsning at investere i en såkaldt gnaversirene, der kan jage dyrene væk via ultralyd. Der er tale om et lille apparat, som udsender ultralyd på en frekvens, som skadedyret ikke kan udstå. Det får den konsekvens for skadedyret, at det er nødt til at finde et nyt og tåleligt sted at bo. Og dermed forsvinder det – sammen med de problemer, det har forvoldt dig.

En gnaversirene er et billigt og nemt alternativ til f.eks. en skadedyrsbekæmper, der kan finde på at bruge gift, hvormed dyrene dør og ligger og rådner i boligens skakte, loftrum osv.

Gnaversirenen bruger lyd, som ikke er generende for mennesker eller almindelige husdyr, og jager skadedyrene bort – nemt og enkelt.