Overvejer du lige nu, om du skal investere i SEO til din virksomhed? Så er der et hav af forskellige ting, du skal vide. Læs med herunder, og få en guide, med alt du skal vide om SEO.

Hvad er SEO?

Inden du kan investere i SEO til din virksomhed, er det selvfølgelig vigtigt, at du ved, hvad det er. Selve ordet SEO er en forkortelse af den engelske sætning Search Engine Optimization. SEO går i sin enkelthed ud på, at din virksomhed, eller hjemmeside, skal blive mere synlig i Googles søgemaskine. Det gælder om at rykke din virksomhed længere op i Googles søgefunktion, så der opstår mere trafik på hjemmesiden. 

Hvorfor benytte SEO?

Du skal investere i SEO til din virksomhed, hvis du ønsker en større kundebase. Som tidligere nævnt hjælper SEO dig med at komme længere op i Googles søgefunktion, og du vil derfor opnå mere trafik, samt en større kundebase. En anden grund til at du skal benytte SEO til din virksomhed er, at det kan give dig en masse data og information om din virksomhed. Det kan blandt andet fortælle dig noget om, hvordan din virksomhed klarer sig i forhold til konkurrenterne. SEO kan på denne måde give dig et meget bedre indblik i, hvad du skal fokusere på, og hvordan du fastholder dine kunder. 

Hvordan skriver man SEO?

Starter du helt fra bunden med SEO arbejde, er der særligt tre ting, du skal huske. Den første ting, du skal huske, er nøgleord. Nøgleordene er med til få dig frem hos din præcise målgruppe. En anden ting, du skal huske, er det tekniske aspekt. Din hjemmeside skal fremstå solid, og uden fejl, for at den kan rykke sig. Den sidste ting, du skal huske, er indholdet af dine SEO tekster. Uden godt indhold kommer du ikke langt med SEO.