Seler til gentlemen

Seler til mænd er den specielle mulighed for dig, som vil holde bukserne oppe. Flere benytter nu bælter til at holde bukserne oppe, her hos BalderClothes forstår vi godt hvorfor seler er nødvendige at have i sit klædeskab. Da det er ikke bare et spørgsmål om funktionaliteten i at holde sine bukser oppe. Det kan sagtens også være for at sætte sit eget personlige præg på sit look og der er seler til mænd en lækker løsning.  

Startede som undertøj.  

Seler til mænd var oprindeligt en almindelig del af undertøjet, da man satte det inden under trøjen for at beholde bukserne oppe og var ej set som værende korrekt brugt at have oven på ens trøje som man efterfølgende gjorde. Selerne oven på trøjen var med til at sætte detaljen på sit outfit og dermed skille sig ud og det blev hurtigt et attraktiv beslutning at seler til mænd blev sat uden på skjorten.  

Bruges til flere af typer for get togethers 

Seler til mænd er nu et mere unikt valg at bruge, da seler skiller sig ud fra andre og tilbyder en valget for at kunne skille dig ud og kan bruges til flere fester for at placere sit eget personlige præg på ens look. Her kan man ligeledes vælge i mellem en flere forskellige typer af seler og differentierende farver, som dermed får en til at skille sig ud og afslutte sit look.  

Specialiseret valgmuligheder 

Hos os har vi besluttet at føre et mere traditionelt udvalg og fører dermed i de mørkere farver som grå, sort og blå. Da de er med til at lave en kontrast til de klassiske lysere skjorter, som man har inden under seler til mænd.  Men kan ligeledes let bruges, hvis du blot ønsker en mindre kontrast til sin skjorte. 

Ønsker man et personligt kendetegn? 

Ønsker man muligvis lidt identitet eller en del af dit klædeskab, der er med til at skille dig ud fra de andre. Så kan seler til mænd være en svaret, da det nemt kan blive dit varemærke for hvem du er og dermed giver dit outfit personlighed. 

Uskrevne regler 

Der er som sådan ej nogen lov om at du ej kan anvende seler til mænd sammen med et bælte, dog er det en fælles viden, at det ikke er svaret at benytte disse to accessories på samme tid. som det nu er blevet til. Så længe man forstår denne uskrevne regel er det kun tankerne, der sætter grænser for hvad du kan anvende med seler til mænd. Almindeligt er seler til mænd en accessorie, hvis du skal have en lidt finere mondering på og derved er seler til mænd hyppigst benyttet uden på en skjorte, men har man en pæn bluse eller t-shirt, uden motiv ligeledes være en lækker løsning.  

Det hitter igen 

Seler til mænd er ved at finde sin vej tilbage til hvad, som er moderne og derved kan du være blandt de første til at få dem tilbage på moden. Vi elsker selv denne mode udvikling og har derfor et udvalg af seler til mænd, så man har muligheden for at vælge præcis de seler, som passer til din personlige look.