Tykke mennesker er tykke af en årsag. Hvis ikke det er forbundet med en decideret sygdom, så er det fordi de spiser forkert. Selvom nogen mennesker godt kan spise meget usundt, og stadigvæk forblive slanke, så er det lagt fra sådan verden hænger sammen for alle.

Alle mennesker har forskellig forbrænding, og den afhænger af mange ting. For det første afhænger den af hvor meget motion du får i løbet af dagen, men den afhænger og så af hvordan du genetisk er sat sammen.

Vi er slaver af sukker

Sukker er en af de værste afhængigheder i verden. Man synes måske rygning er svært at holde sig fra, men sukker er i virkelige lige så svært, og det er i den grad noget man bliver afhængig af.

Sukkeret er de rene kulhydrater, og det er nogen rigtig dårlige kulhydrater. De pisker hurtigt energi ind i kroppen, og bliver den ikke brugt igen, så sætter det sig som fedt på side benene.

Udover at være skidt for helbredet hvis man kigger på de ernæringsmæssige perspektiver, så har det også en anden kedelig sundhedskonsekvens. Det giver nemlig huller i tænderne. Det kan både være en dyr fornøjelse, men det kan i sandlighed også sundhedsproblem hvis først tænderne bliver så ødelagt at de ikke længere kan bevares.

Spis dig slank

De tykke mennesker har rent faktisk en mulighed, man kan nemlig spise sig slank. Der er naturligvis mange måder at gøre det på. I denne her artikel, kan du læse hvordan man kan tabe sig 8 kg på 8 uger.

Hvis man ikke har mod på selv at gå i gang med kosttilpasning, så findes der faktisk en mulighed for at få måltidskasser leveret til døren. Det kræver en lille forberedelse inden, men så følger der opskrifter med til alle måltiderne.