Er du ved at være godt træt af dine tynde hårlokker, der er triste og kedelige at se på, og har du prøvet adskillige hårkure på markedet? I så fald bør du begynde at tænke over, hvad du spiser. Den meste effektive behandling, som du kan give dit hår, har nemlig intet med dyre produkter at gøre. I stedet handler det om at behandle håret indefra, hvilket du kan gøre ved at tænke mere over, hvad du putter i munden. Her i artiklen kan du blive meget klogere på dette, da du vil blive introduceret for en række gode råd til, hvordan du kan spise dig til sundt hår.

Spis masser af mørkegrønne grøntsager

Det er først og fremmest vigtigt, at du begynder at spise langt mere broccoli og spinat, end du plejer, og at du således får inkorporeret disse mørkegrønne grøntsager i din kostplan. Det gode ved mørkegrønne grøntsager er, at de har masser af vitaminer, jern og zink i sig, hvilket er rigtig godt for dine hårsække. Endvidere bør du også begynde at spise flere bønner. Det skyldes, at bønner indeholder rigtig mange proteiner, og proteiner kaldes for hårets byggesten. Vil du gerne have sundere hår, er det således et godt sted at begynde.

Æg gør dit hår sundere at se på

For et sundere og mere glansfuldt hår bør du endvidere begynde at spise æg. I den forbindelse er det fuldstændig underordnet, om du spiser et hårdkogt eller blødkogt æg, eller om du hellere vil have et spejlæg. Det gode ved æg er, at de indeholder masser af biotin, der gør håret endnu lækre og sundere at se på. Du bor dog være opmærksom på, at det ikke er sundt at spise mere end to æg om dagen, da de ellers kan forhøje dit kolesteroltal markant.

Bær og nødder giver skinnende og tykt hår

Hvis du altid har gået og drømt om at få hår, der er skinnende og tykt, er det tilmed en god idé at begynde at spise flere bær og nødder. Det skyldes, at bær har masser af antioxidanter, mens nødder er proppet med olier, der er meget sunde for dit hår. Der er mange, der nyder at spise bær og nødder om morgenen sammen med havregryn, eller du kan blot vælge at spise dem som sunde snacks i løbet af din dag. Derudover skal du også huske at spise masser af fjerkræ, da det er en god kilde til at få protein, der er meget nødvendigt for sundt hår.

Dit sunde hår fortjener nye hårprodukter

Ved at følge ovenstående råd kan du få behandlet dit hår indefra og dermed komme et skridt tættere på at få det hår, du altid har drømt om. Når det tykke og sunde hår begynder at komme frem, er det naturligvis vigtigt, at du har nogle gode produkter til at style det med, da dit sunde hår fortjener gode og nye produkter. Invester for eksempel i voks til hår, så dit skinnende og flotte hår kan komme til at sidde præcis på den måde, som du ønsker. Gider du ikke bruge dyre domme på voks til håret, så køb American Crew voks. På den måde kan du style dit hår på en nem og billig måde.