Paypal er meget anvendt i dag, og mange undrer sig over om det overhovedet er en mulighed at anskaffe sig noget Ethereum ved at anvende dette betalingsmiddel. Det meget korte svar er: Ja, du kan sagtens købe Ethereum med Paypal her.

Hvorfor dog lige Paypal?

Paypal har måske ikke det bedste ry i Danmark, men det er også fordi det kun bliver brugt i meget specifikke tilfælde. Ryget skyldes måske, at mange danskere bliver snydt i forbindelse med handel med Paypal, men det er ikke Paypals skyld. Der foregår svindel med det i hele verden, men det er i sig selv en meget fin tjeneste, som mange nyder godt af. Der er selvfølgelig også nogle ulemper.

Hvis man som dansker bijobber på internettet, så er Paypal nok noget man har. Det har man, fordi mange af ens samarbejdspartnere kan være fra USA, og for at modtage betaling derfra har det traditionelt set været nemmest at anvende Paypal. Man kan derfor sige, at de “online” danskere har potentielt en masse penge stående på Paypal, som de gerne vil bruge på investeringer – herunder Ethereum. Hvis du ikke allerede har en Paypal konto, så kunne du overveje at få sådan en.

Egentlig kunne man godt udbetale pengene direkte til ens bankkonto for derefter at indbetale dem på en eller anden børs. Folk vil dog have, at det skal være så nemt som muligt at gøre det forskellige ting, hvorfor de ikke føler, at de har overskud til det.

Alternativerne

Der findes mange andre alternativer til Paypal, og man behøver som dansker ikke at have Paypal. Vi har MobilePay, som er et meget bedre alternativ i forhold til gebyrer og den danske kontekst. Handler man derimod meget med udlandet, så kan det pludselig blive spændende at have sådan en konto. Det er også meget nemmere at handle på hjemmesider som eBay, hvis man har en Paypal konto. Det er gratis at oprette og typisk også gratis at anvende for almindelige forbrugere.