NORTAGG ER JERES TELEFON TILBEHØR ENGROS! 

Vi er professionelle inden for engros mobiltilbehør og har igennem længere tid håndteret engros tøj. Vi har masive mængder produkter på vores hjemmeside, som er parat til at blive sendt afsted mod jer. Mangler jeres virksomhed mobiltilbehør så er I kommet til det rigtige sted. NORTAGG har et stort udvalg som tilbydes til den bedste pris i landet.  

Indenfor  telefon tilbehør engros har vi en del gode tilbud til vores brugere. Det kan være at I muligvis står og har brug for den mest optimale skærmbeskyttelse for dine arbejdere, så deres telefoner operer bedst og de er i stand til at betjene dine forbrugere bedst muligt. Som B2B grossist af engros elektronik har NORTAGG flere muligheder for at ordne dine problem. Vi har blandt andet Danmarks bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores skærmbeskyttelse som kan sikre en god beskyttelse af jeres mobiltelefoner. NORTAGGs SmartGlass er seriøst fleksibelt på baggrund af vores produktion. Fremfor det klassiske skrøbelige materiale som findes som alle andre engros elektronik, har vi hos NORTAGG designet vores SmartGlass med en blanding af plastik og stærk glas, hvilket leverer jer et awesome produkt.  

Mangler du tøj ?   

Vi har altid et gigantisk sortiment af verdens bedste tøj, hvor du kan finde alverdens gode valgmuligheder. Mangler du arbejdstøj til jeres ansatte? NORTAGG har for det meste gode jakker af fantastisk kvalitet, og vi forhandler grossist tøj, så du kan få de rigtige mængder til jers butik. Vores gigantiske udvalg dækker over mange forskellige kategorier, og NORTAGG kan derfor tilbyde et væld af produkter. Vi er altid parat til at efterkomme dine ønsker og distribuere den korrekte mængde. Eksempelvis har vi et kæmpe sortiment af træningstøj af høj kvalitet som vil passe optimalt til jeres butik. Vores udvalg vil også hjælpe din shop i den kommende tid eftersom varmen kommer tilbage til landet og flere mennesker skal ud og løbe igen. Som et eksempel vil vores T-shirts være perfekt til hiking. Som engros tøj har vi ofte et fuldt lager og fantastiske priser parat til vores købere, og vi tilbyder hurtig levering. Kendetegnet ved NORTAGG er vores øje for kvalitet. Vi handler kun med tøj i særdeles høj kvalitet, og jeres organisation vil derfor udelukkende være sikker på at modtage gode produkter. Som engros tøj er vi altid opmærksomme på vores kunders spørgsmål, og vi lægger en utrolig indsats i vores kundeservice. Kunder er derfor altid velkomne til at vende tilbage med en tilbagemeldning efter du har givet vores produkter en prøve, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse ekstra.