Sådan skaber du det perfekte babyshower for din veninde

Der er ikke noget mere hyggeligt som et babyshower for ens gode veninde, som er gravid. Hvis du gerne vil skabe det bedste babyshower for hende, så kan du læse med i denne artikel. Hvis du mangler inspiration eller idéer til, hvad du skal servere af mad, lave af underholdning eller sågar pynte op med, så vil vi komme med idéer til dig. Så læs med nedenfor og lad dig inspirere. 

 

Mad og drikke

Når det kommer til mad og drikkevarer, kan du vælge stort set alt. Hvis din veninde er til sund mad, kan du servere frugt- og grøntsagsfade eller endda et udvalg af hjemmelavede dips og sunde rodfrugt chips. Men hvis hun ikke er så sundhedsbevidst, hvorfor så ikke vælge nogle lækre snacks som f.eks. chips, lagkage eller slik? Det vigtigste er at finde noget, som den gravide elsker og måske har cravings på. Og glem ikke at servere drikkevarer – vælg enten sodavand, juice eller endda nogle lækre mocktails.

 

Underholdning

Når det kommer til underholdning, har du et par muligheder. Du kan enten lave en quiz, som du kan underholde med. Det kan være om forskellige babyfacts eller sjove spørgsmål om den gravide i hendes unge dage. Hvis du vil gøre noget mere kreativt, kan du lave et spil til at forudsige, hvordan babyen kommer til at se ud. Få alle til at skrive deres navn ned, og hvordan de tror, at babyen vil se ud – vægt, længde, øjenfarve osv. Den person, der har flest rigtige forudsigelser, kan vinde en præmie. 

 

Pynt

Når det kommer til dekorationer, kan du gå helt ud i det blå eller pink, eller bare holde det enkelt. Hvis du vil have et rigtig piget look, kan du hænge nogle lyserøde og hvide serpentiner, balloner og bannere op. Du kan også være kreativ med maden ved at servere den i beholdere eller kopper med babytemaer. Alternativt, hvis du ønsker noget mere diskret, så kan du nøjes med neutrale farver som hvid og beige. Der er en masse babyshower pynt, som du kan vælge imellem.