Det er en rigtig god idé at være forberedt og beskyttet, når man skal have sex – uanset set om man er i et fast parforhold eller hvis man kun gør det nogle gange. Det betyder blandt andet at man skal have kondomer i natbordet, så man ikke står i den pinlige situation ikke at have nogle, hvis man har den særlige person på besøg. Det er også behageligt for din sexpartner at du er forberedt og dette skaber en bedre atmosfære i soveværelset. Det skal være sjovt at eksperimentere i soveværelset og holde sexlysten i live!

Flere forskellige typer til brug

For mange går indkøb af kondom meget hurtigt – mange kigger knapt nok på størrelsen på pakken. Der går man altså meget galt i byen, da der findes utallige slags kondomer på markedet, blandt andet kondomer med riller, hvis man er til noget mere stimulerende eller kondomer med flotte farver og dejlige smage af chokolade, jordbær og mint. Du kan også vælge at få en boks med forskellige varianter af kondomer og gøre åbningen af kassen til en sjov oplevelse sammen med din sexpartner. Sexlivet skal aldrig være en pligt du opfylder over for din sexpartner eller som vedkommende opfylder for dig. Se mere på Kondomland og vælg ud fra et stort udvalg og kondomer og andet sextilbehør som glidecreme og sexlegetøj.

Undgå problemer med kondom

Der er desværre også mange, der bruger kondomet forkert, når de dyrker sex, oftest fordi der florerer mange myter om hvordan man bruger et kondom. Hvis kondomet ikke er sat ordentligt på, vil det ikke kunne virke og vil i værste tilfælde kunne bruges som prævention mod sexsygdomme eller graviditet. Det er derfor meget vigtigt at kunne bruge kondomet rigtigt ved for eksempel ikke at rulle flere kondomer oven på hinanden, hvilket faktisk kun øger chancen for at det går i stykker. Det kan være en god idé at købe kondomer, hvor der allerede er tilføjet et lag glidecreme, hvis du ikke allerede har en tube glidecreme liggende. Husk også at tage kondomet på, når først der er lagt op til sex, da der kan udveksles bakterier gennem de kropsvæsker, du og din partner udskiller før selve samlejet.

Andet sextilbehør

Mens du allerede er i gang med at købe kondomer med forskellige smage og i den rette størrelse der passer til din krop, kan du lige så godt købe andet sextilbehør, som for eksempel en god vandbaseret glidecreme og sexlegetøj. Det hele handler jo om at gøre oplevelsen så god og nydelsesfuld for alle som overhovedet muligt og det kan ting som glidecreme og sexlegetøj nemlig gøre. Du kan med fordel købe sexlegetøj til både dig selv og din partner, som I kan gøre brug af under samlejet få at få den fulde nydelse. Sexlegetøj er en god erstatning for fingre eller hænder og man undgår derfor også at blive træt hurtigere. Husk aldrig at købe oliebaseret glidecreme, da det kan påvirke latexen i kondomet og potentielt nedbryde og ødelægge det.