Hvis dit tag har brug for en rens, kunne det være en god ide at kigge forbi algekvit. De er eksperter indenfor området, og kan med sikkerhed tilbyde dig den bedste service til dit tagrens. For at det ikke engang skal være løgn, så kommer der oveni købet 20 års garanti. Du er altså sikker på dit tag holder sig flot og friskt i meget lang tid. Du kan foretage dig en tagrens hvis du finder mos, alger eller andet form for begroning. Det kan være det er så slemt, at en algebehandling ikke vil kunne klare det. Derfor tilbyder algekvit en tagrens, som kommer godt under huden, på hvad end der skulle være på dit tag. Tagrensen er så grundig, at den i sig selv kun skal foretages en enkelt gang. Derefter kan du helt fint vedligeholde dit tag ved hjælp af noget simpelt algebehandling. Algekvit mener at dit hus bliver løftet rigtig meget, ved at foretage sig en tagrens. Det vil få huset til at se nyere og flottere ud end nogensinde. Det er nemlig noget de fleste danskere ikke for gjort, og derfor kan du være den smarte og få bestilt en tagrens hos Algekvit. Det er heller ikke praktisk godt, at have for eksempel meget tæt groet mos på dit tag. Det kan nemlig medføre fugtopsuginger, som til sidst kan lede til utæt tag. 

En anden grund til, at det er smart at få lavet en tagrens er, at forsikringer ikke dækker skader som sker pga mos og andet. Det bliver nemlig ikke betragtet som en pludselig skade, men som en skade med forbindelse til mos og andre begroninger. Det vil derfor også blive taget som en manglende vedligeholdelse af taget. Det samme vil ske hvis tagrenden er fuld af skidt osv, og den ender med at tage skade af det. Igen igen er det fornuftigt at vedligeholde dit tag, det kan ellers medføre en masse problemer som i sidste ende også kan gå hen og blive rimelig dyrt. 

 

Hvis du har planer om at sælge dit hus, kan det også være en stor hjælp. Algekvit mener at man kan spare helt op til 50.000, hvis man holder styr på sit tag og alger. Man kan sammeligne det lidt med en bil. Det er nok noget du ejer, og det er næsten med sikkerhed at du har renset den på et tidspunkt. Det er derimod de færreste der har givet sit tag den samme omhu. Algekvit mener nemlig at det skal vedligeholdes, lidt ligesom en bil. Ellers vil det mister det værdi, lidt ligesom en bil. Du kan på den måde også spare en masse penge, hvis du får algekvit ud og udfører en tagrens for dig. Der er altså mange fordele ved, at foretage sig en tagrens. Det er ikke alt for dyrt, og du kan få hjælp til vedligeholdning i 20 år. Det er et fornuftigt valg, hver en borger som går op i sit hus burde overveje kraftigt.