Markedsføring er en vigtig faktor hos alle virksomheder. Det spiller en stor rolle i at tiltrække nye kunder. Markedsføring er den primære faktor når man vil øge kendskabet for sit virksomhedsnavn til omverdenen. Men der er mange forskellige markedsføringsstrategier og det er relevant at vælge den korrekte. Inden man vælger sin markedsføringsstrategi, skal man overveje hvilken målgruppe man vil nå og hvordan man når målgruppen bedst. Vil I henvende jer til det ældre segment, er det oplagt at bruge reklame i aviser, da det er der de befinder sig. Eller vil I nå det yngre segment, så er det oplagt at bruge SoMe som Facebook, Instagram m.m. Hvis I ønsker at nå ekstremt bredt, så er brugen af reklameartikler en oplagt markedsføringsstrategi.

En positiv effekt

Der findes et hav af muligheder inden for reklameartikler. Reklameartikler kan bruges som reklamegaver til kunder og medarbejdere såsom et fedt termokrus eller en lækker mulepose. Reklameartikler kan også tages med til messer og andre arrangementer såsom slik eller vand med logo. Eller det kan bruges i den helt almindelige dagligdag såsom at jeres medarbejdere bærer firmatøj for eksempel en skjorte med logo. De mange muligheder gør det muligt at nå bredt da man kan tilpasse sin reklameartikel efter anledningen. Ved at jeres medarbejdere bærer firmatøj med eget logo vil I nå ud til mange målgrupper. En skjorte med tryk ville for eksempel være oplagt at bruge når I er ude til møder hos jeres kunder eller på messer. Skjorter med logo signalerer formalitet og seriøsitet. Dette skaber værdi hos mange kunder, da I fremstår professionelle og det gør det mere attraktivt for dem at henvende sig til jer. Derudover adskiller det sælger og køber, hvilket skaber overskuelighed for kunden. I vil undgå misforståelser og kunden vil vide hvem de skal gå til for vejledning, spørgsmål m.m. Så at jeres medarbejdere bærer skjorter med logo vil udelukkende have en positiv effekt for jeres virksomhedsnavn. Jeres kunder vil sprede god omtale til deres omgangskreds om jer hvilket vil tiltrække potentielle kunder, som på sigt vil skabe mersalg.

Designprocessen

Der er mange muligheder inden for firmaskjorter med logo, og det er relevant at vi får skabt en unik skjorte til netop jer og jeres medarbejdere. Formålet med skjorter med logo er at I sætter et præg og viser omverdenen hvem I er og på sigt får tiltrukket potentielle kunder. Derfor skal vi sørge for at jeres skjorte med logo skiller sig ud fra jeres konkurrenter. Dette kan vi sammen med jer og fabrikken gøre. Vi har en lang række farver og størrelser og I har mulighed for selv at vælge og blande dem som I vil. I kan tilpasse dem hver enkelt af jeres medarbejdere da alle er bygget forskelligt. I kan også selv vælge logoets placering. Skal det ses på lang afstand og derfor trykkes på hele ryggen eller vil I blot have det siddende på brystet hvor dem I kommunikerer med, lægger mærke til det? Det er er altså alt sammen op til jer. I designer og vi leverer blot og vi kan dermed sammen skabe den perfekte skjorte med tryk.