Hvem ville ikke gerne have lidt flere penge? Det ville de fleste nok gerne. Det kan bare være svært at finde ud af, hvordan man kan skaffe sig flere penge. Men hvis du også leder efter gode råd, så kommer der her 4 råd til, hvordan du kan få flere penge mellem hænderne!

Tag et lån

Det er naturligvis altid en mulighed at tage et penge lån, når du mangler penge. Med denne metode får du hurtigt penge mellem hænderne, og du kan endda få en hel del penge. Der er ingen skam i at låne penge, hvis man mangler dem. Nogle gange i livet er ens udgifter bare større, end ens indkomst er – og når det er tilfældet, så kan man godt få brug for lidt ekstra hjælp!

Kig på din kontoudskrift

Dem, der mangler penge, har faktisk ofte penge nok. De bruger dem bare uhensigtsmæssigt. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger dine penge, så kan det hjælpe at logge ind på din netbank og kigge der. Prøv at gå 2-3 måneder tilbage og lav et overblik over, hvordan du har brugt pengene. Så kan det være, du finder ud af, at du har brugt mange flere penge på take-away, end hvad du egentlig gerne vil.

Læg et budget

Hvis man mangler penge mellem hænderne, så er det som sagt ofte fordi, man bruger sine penge forkert. Hvis man har et ønske om at bruge sine penge mere fornuftigt, så er det en god idé at lægge et budget. Her kan du sætte penge til side for, hvor mange penge du må bruge på mad, hvor mange penge du må bruge på f.eks. produkter til ansigtet – eller hvad du nu kan lide at bruge dine penge på. Når du får et godt overblik, så kan det endda være, du har overskud til at lægge lidt penge til side hver måned. Så har du endnu bedre mulighed for at købe det, du gerne vil have. Hvis du f.eks. gerne vil have brombærbuske, så køb brombærbuske online.

Lån af dine forældre

Det er også en mulighed, at du låner penge af dine forældre, hvis du står og mangler penge mellem hænderne. Det farlige ved at låne penge mellem familiemedlemmer er naturligvis, at man risikerer, der kommer dårlig stemning, hvis f.eks. tilbagebetalingsplanen ikke overholdes. Til gengæld er der måske ingen renter.