Har du ikke tegnet forsikringer, kan det være en god idé at komme i gang med det. Her får du et par gode grunde til, hvorfor du bør have forsikringer.

Find heldragt dame vinter her.

Få erstattet dine ting

For det første har du jo mulighed for at få en erstatning på de ting, som du eventuelt har mistet. Har du fx mistet din bil i et biluheld, kan du med en forsikring få den erstattet, så du kan købe dig en ny. Har du fået stjålet nogle af dine ejendele, kan du få penge udbetalt, så du kan købe dem igen. Eller har du fx mistet dine ting i en brand eller en vandskade, kan det også lade sig gøre at få en erstatning på de ting, så du kan købe dem igen.

Undgå at stå med en kæmperegning

Så er det også meget vigtigt, at du har dig en ansvarsforsikring, så du ikke ender med at stå tilbage med en rigtig stor regning, hvis der en dag sker et uheld. Det er blandt andet også derfor, at det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring på sin bil, så du er dækket ind, hvis du ender med at forvolde skade på andre biler eller personer. En ansvarsforsikring er med til at dække dine eventuelle udgifter, hvis du eller dine børn ender med at gøre skade på andre eller deres ejendele. Så det er meget vigtigt at have sådan en.

Få mulighed for genhusning

Sidst, men ikke mindst, kan en forsikring også hjælpe dig med genhusning, hvis du har brug for det. Det kan jo være, at der går ild i dit hus, at der vælter et træ ned i det, eller at kælderen er oversvømmet. Så kan det være nødvendigt at finde et andet sted at bo, mens skaderne bliver lavet, så du igen kan flytte hjem. Hvis du har en forsikring, kan denne hjælpe dig med at betale for din genhusning, hvor du fx kan blive indlogeret på et hotel, så længe at skaden udbedres. Hvis du ikke har en forsikring, kan du selv stå for dette.