Frugtlevering er den perfekte måde at starte din arbejdsdag på en sund og produktiv måde. Vores frugtleveringstjeneste bringer dig frisk, lækker frugt direkte til dit kontor, så du nemt kan spise den i løbet af dagen. Med vores store udvalg af æbler, appelsiner, pærer, bananer og meget mere kan du være sikker på, at alle på kontoret vil finde noget, de elsker. Desuden er al vores frugt pesticidfri og lokalt produceret, når det er muligt.

Månedlige pakker

Vores praktiske månedlige pakker gør det nemt at holde kontoret forsynet med sunde snacks uden at skulle bekymre sig om at løbe tør eller holde styr på at bestille forsyninger. Vi leverer din ordre hver måned, så du aldrig behøver at bekymre dig om at huske, hvornår det er tid til at bestille igen. Desuden kan du ændre din ordre hver måned, hvis du ønsker det. Frugt på arbejdspladsen med frugtlevering fra FrugtKurven kan startes og sættes igang med det samme.

Tilpasset levering

Vi tilbyder også tilpassede leveringstjenester, der er skræddersyet til dine kontorbehov. Uanset om det er en stor ordre til en særlig begivenhed eller bare nok frugt til at holde alle på toppen i løbet af ugen, kan vi sørge for, at dit kontor altid har frisk frugt ved hånden.

Frugt og grønt

Vi kan også levere et udvalg af sunde grøntsager, som du kan blande i dine snacks på kontoret eller bruge til frokostmåltider. Fra peberfrugter og tomater til broccoli og blomkål – der er noget for enhver smag! Så hold dit kontor fyldt med friske frugter og grøntsager uden besværet med at skulle handle ind til det. Grøntsagskasser er også en god måde at få de grøntsager på, som du skal.

Opsummering

Frugtlevering er den perfekte måde at starte din arbejdsdag på en sund og produktiv måde. Vores frugtleveringstjeneste bringer frisk, lækker frugt direkte til dit kontor med et bredt udvalg af pesticidfrie og lokale æbler, appelsiner, pærer, bananer og meget mere. Vi tilbyder månedlige pakker for nemheds skyld samt skræddersyede leveringstjenester, der er skræddersyet til dit kontors behov. Desuden kan vi også levere en række grøntsager, som du kan blande i snacks eller frokostmåltider på kontoret.