Hvis du er på udkig efter en luksuriøs og afslappende ferie, kan du vælge et spa-resort. Du kan ikke kun nyde forkælende behandlinger som massage og ansigtsbehandlinger, men du kan også nyde lækre gourmetmåltider lige i spa-omgivelserne. På Bedste-spaophold.dk kan du finde resorts, som tilbyder en omfattende menu, der omfatter både lokale, og internationale retter. Hvis du er nysgerrig efter at vide om gourmet meny på et spa ophold, hvilken slags mad du kan forvente, så læs videre. Vi giver dig et smugkig på nogle af retterne på nogle af menuerne!

Kokkene laver mad af høj kvalitet

Kokkene på de fleste resorts sætter en stor ære i at tilberede retter af høj kvalitet med de friskeste råvarer. Ud over at servere traditionelle favoritter tilbyder de også en række kreative og smagfulde retter. Menuerne indeholder et væld af fisk og skaldyr som grillet laks med ristede grøntsager, linguine pescatore og tempura-rejer. Der servereres også saftige udskæringer af kød som honningglaseret stegt svinemørbrad og ribeye-bøf. Vegetariske gæster kan nyde vores udvalg af hjertelige vegetariske retter som grøntsagslasagne og linser i karry.

Desserter er et højdepunkt på de fleste spa-resort – de er næsten for gode til at være sande! Forkæl dig selv med vores frisklavede black forest cake, creme brulee-tarteletter eller popære i amarettosirup.

Vælg de retter, der matcher din livsstil og lyst

Du vil ikke kun kunne nyde lækre måltider i spaen, men du har også adgang til en række sunde muligheder som salater og frugtplatter. Alle disse retter kan skræddersys til at passe til dine diætkrav eller personlige smag, så du får en virkelig luksuriøs kulinarisk oplevelse.

Så uanset om du er på diet, er allergiker, kræsen eller har andre behov, så kan du helt sikkert finde en ret der matcher dette. Hvis ikke, så er du altid velkommen til at tage fat i køkkenet, så du kan få speciellavet en ret.

Få en pause fra hverdagen med et spaophold

Læn dig tilbage, slap af og nyd et dejligt måltid i spaen. Du behøver ikke at bekymre dig om at bruge for meget tid i køkkenet, da alle retter er tilberedt for dig! Så hvorfor ikke tage en pause fra hverdagen med et spaophold? Forkæl dine sanser med lækre gourmetmåltider og luksuriøse behandlinger, som vil efterlade dig frisk, afslappet og forfrisket. Så hvad venter du på? Book dit ophold i dag.