Hvorfor så ikke lægge stærkt ud fra starten? Cembrit B7 er en bølgeplade der giver dig en stærk overflade så du får et flot tag.

Det der gør Cembrit B7 så speciel og i en liga for sig selv, det er den ensartede kvalitet, den høje styrke, og et glimrende resultat i brug.

Bølgepladerne der kommer i fibercement, er både lette og stærke, for ikke at tale om at de kan bruges til alle mulige formål, men ses specielt på énfamiliehuse, men også på tilhørende carporte og til fritidshuse, kort sagt alle steder hvor en prisfornuftig holdbarhed ønskes.

Pladerne kræver i udgangspunktet ikke noget undertag, så allerede der slipper du nemmere om ved det.

Du kan få dem i en del forskellige farver

Den mest normalt forekommende farve er helt sikkert den sorte, eller rettere – så er den sortblå – men der er ingen der siger at du pinedød skal vælge det samme, der er nemlig 4 andre farver, fordi de også gerne skal passe til murstenene og det øvrige område.

Ud over det, så kan du i virkeligheden også få dem i en ovenlys-udgave, så du kan bruge dem til en carport eller udhus hvor du gerne vil have lidt mere naturligt lys ind, eller bruge dem 100% til fx en udestue.

I tidligere tider var bølgeplader virkelig ugleset, af den årsag at de blev fremstillet af bla asbest, der ved indånding kunne give asbestose, men vi er heldigvis blevet klogere siden 1988, hvor det blev forbudt at anvende asbest i pladerne, hvilket vil sige at det nu er 100% sikkert at bruge pladerne til tagdækning.

Til sidst er der lige en ting mere der gør det fordelagtigt at bruge Cembrit B7 – ved korrekt montering yder producenten 15 års garanti