Nakkesmerter og hovedpine

Hovedpine og nakkesmerter – en af vor tids største dræber for livskvalitet. I Danmark angiver ca 80% af danskerne at have haft Nakkesmerter og hovedpine inden for det sidste år.

 

Spændingshovedpine og migræne er desuden af de hyppigste årsager til sygefravær på arbejdet og alene migræne står for 14% af danskernes sygefravær.

 

Så Hovedpine, migræne og nakkesmerter er således ikke bare et personlig problem ifht livskalitet men også en tung samfundsmæssig problematik

Hovedpine – få hjælp

Desværre er det langt fra alle som får gjort noget ved deres problemer, eller overhoved ved hvor de skal starte. Mange lærer bare at leve med genen. Hyppigt brug af panodil og anden smertestillende kan for mange blive et skråplan og det er bestemt heller ikke ualmindeligt at flere udvikler såkaldt medicin udløst hovedpine af smertestillende.

 

Nogle opsøger måske deres praktiserende læge for problematikken, men kan ofte stå tilbage men manglende løsning på problemet, da egen læge ofte kun vil kunne råde og vejlede i brugen af Panodil og smertestillende, eller anbefalet behandling hos f.eks. Kiropraktor

Medicinudløst hovedpine

Hyppigt brug af Panodil og anden smertestillende for hovedpinerne kan for mange blive et skråplan og det er desværre ej helle ualmindeligt at folk begynder at udvikle medicin udløst hovedpine. Det estimeres at selv efter 10 dages forbrug af medicin for hovedpine vil en betydelig andel begynde at udvikle hovedpine af medicinen – hovedpine som minder meget om spændingshovedpine og migræne og således den smerter og gener man forsøger at medicinere sig selv imod.

Og forsøger man at ophører medicinforbruget ved at større andel opleve markant forværring (lidt som abstinenser) af deres hovedpiner i en periode – dette vil for mange føre til tilbagefald i medicin forbruget da hverdagen også skal hænge sammen.

Behandling hos Kiropraktor kan lette overgangen i denne periode og mindske smerter, gener og hovedpine således at nedtrapningen af forbruget lettes.

Din Kiropraktor kan tillige hjælpe dig med behandling for den bagvedliggende årsag til de oprindelige hovedpiner lige som vi kan råde og vejlede dig i alt fra hverdags ergonomi til træning og øvelser. 

Bliv dine hovedpine og nakkesmerter kvit – book tid hos Kiropraktor idag.