Vi hører det fra alle sider: Man skal passe på med kviklån, SMS-lån og hvilke andre fikse navne de ellers har, og det er rigtigt. Der er mange som ender i økonomiske problemer fordi de ikke har styr på deres små lån. Ville det ikke derfor være herligt hvis der fandtes en hjemmeside eller en service hvor man nemt kunne finde et overblik over de mange forskellige lånemuligheder?

Det er der, eller det påstår laanpenge-nu.dk i hvert fald at være. Men hvordan er deres service så?

Så nemt er det at finde det rigtige lån

Der findes rigtig mange forskellige lån, og de tilbyder alle hver deres fordele og ulemper. Det vigtigste er dog at man holder øje med den totale pris. Hvis du låner et lille beløb, kan det vise sig at du skal betale næsten dobbelt så meget tilbage. Det er altså det med småt som du skal læse.

Alle, der udbyder lån, er forpligtet til at vise hvor meget et lån vil komme til at koste, men det kan være besværligt at rende fra hjemmeside til hjemmeside og finde ud af hvad de forskellige koster.

Det er den største fordel ved laanpenge-nu.dk. Her er det alt sammen samlet på et sted og du kan hurtigt få et overblik over prisen. Desuden kan du se hvor hurtigt du skal betale et lån tilbage for at det koster ekstra, og du kan også se hvor meget du spare ved at betale tilbage hurtigt.