Der er stor grobund for at danne holdningsselskaber. Markedet kører glimrende, og det ikke ud til, at det går for meget nedad lige foreløbigt. Så måske er det tid til, at I skal stifte et holdningsselskab.

Der kan være store fordele for jer ved stiftelse af holdingselskab kontra at investere i aktier mm. Selv. Fordelene vil ofte være forbundet med, at I kan samle jeres investering, I fungerer som et selskab, og at det juridiske kan håndteres af professionelle, så I slipper for hovedpinen.

Den tunge juridiske byrde

Der er en tung, juridisk byrde forbundet med stiftelse af holdingselskab. Man indtræder på et marked, I måske har kendskab til. Men I indtræder på en måde, som ikke før har været kendte for jer.

Til det formål kan det derfor kun anbefales, at I finder et holdingselskab via en samarbejdspartner. Ikke nogen, der skal have noget af jeres indtjeninger, men derimod bare et selskab, som kan hjælpe jeres første skridt ind på markedet.

Den samarbejdspartner finder I på https://nemselskab.dk/produkt/holdingselskab/. Her vil I kunne blive guidet ind på markedet uden de store problemer.

Det juridiske vil ofte være det tungeste og værst under stiftelse af holdingselskab. Man kender ikke den tunge, juridiske proces. Man kan knap nok læse og forstå kancellisproget. Det er ofte, som om jurister skriver i et fjernt og tørt sprog udelukkende så, andre mennesker ikke vil kunne forstå det uden at skulle hyre en jurist.

Øg jeres investeringschancer

Som holdningsselskab vil dine individuelle chance for at øge dine omsætninger på aktierne typisk stige. For du er ikke længere alene om at læse og forstå en masse markedsanalyser.

Du sidder ikke alene tilbage med nogle nøgletal, som du skal forstå og have til at gå op. Du har en hel flok af mennesker for hvem deres hverdag blot består af at skulle investere penge i aktier og andele, så de kan generere en gevinst.

Det vil i mange tilfælde være med til at øge jeres investeringschancer. Selvfølgelig er muligheden der stadigvæk for, at I slet ikke kommer til at få nogle penge ud af jeres investeringer. Med et godt hold bag selskabet vil det dog være meget lidt realistisk.

Tag del i et investeringseventyr

Et holdingselskab hjælper virksomheder og deres aktier med økonomisk støtte. Formålet er at investere penge i virksomheder, der så kan generere et overskud, som også kommer holdingselskabet til gode.

Alt efter hvor stor jeres kapital er, vil der være chance for at kunne kommunikere med og arbejde sammen med virksomheder og lignende. Det vil være muligt for jer at få indblik i forskellige virksomheder og projekter, hvad det modsat ikke er for mange private investorer.

I har en stor kapital, som virksomhederne gerne vil have noget af. Det kan de få, hvis de indvilliger til, at I må lære noget om deres virksomhed. Hvis ikke bliver jeres investering blot mere usikker.

Husk altid det, når I har stiftet jeres holdningsselskab. Virksomhederne vil have jeres penge, og I vil have forsikringer på investeringen.