Står du stadig og mangler lidt gaver til julen, så læs med her!

Der er altid nogle enkelte der er næsten umulige at finde gaver til. Det er typisk mænd, og tit de lidt ældre af slagsen. De ønsker sig ikke rigtig noget, med mindre vi regner ny motorcykel, alufælge eller kæmpe tv med i puljen. Det er gaver der kan være lidt svære at opfylde på et normalt budget. Det betyder dog ikke du ikke kan finde gaver til dem. 

Mænd har stort set altid en hobby eller noget de går utrolig meget op i. Det kan være en sport, det kan være en interesse, det kan også være at han er handyman. Uanset hvad han går op i, så er der altid en masse udstyr, gadgets og tilbehør der kan købes. Når det kommer til udstyr må mænd gerne have dobbelt. 

Mænd er også næsten altid vild med en bestemt slags alkohol. Det betyder at en flaske af deres favorit altid er noget de er vilde med at få. 

Kvinder og deres ønskeseddel!

Kvinder er gode til at have en ønskeseddel. Det betyder at du kan købe slavisk ind efter hvad har skrevet ned. Man skal dog bare huske, at er det tøj eller frækt lingeri, så gælder det om at have styr på størrelsen. Et par frække trusser giver ikke den rette effekt hvis de er 2 numre for store. 

Kvinder elsker gaver der indebærer selvforkælelse. En tur til hudpleje eller i spa er fantastiske gaver. Det kan også være en tur i biffen eller på café med en veninde. 

Skal det være lidt mere frækt, så kan noget sexlegetøj også være godt, specielt hvis i kan bruge det sammen. Det er også en win for dig selv. Husk blot at gaven nok ikke skal åbnes når hele familien kigger med.