Forestil dig at du har været ude og handle stort ind. Bilens bagagerum er fyldt med bugnende indkøbsposer og med dig hjem har du alt fra frostvarer til frisk frugt og grønt. Det har været en ordentlig omgang at komme hele supermarkedet igennem og nu glæder du dig blot til at komme hjem og få pakket ud, så du kan få brygget en kop kaffe og tage en velfortjent pause. Men så sker det, der ikke må ske. Bilen sætter ud og du må med havariblink trille ind til siden.

Når bilen er i stykker, er gode råd dyre

Medmindre du selv er en habil mekaniker, så er biler, der er i stykker, noget af det værste. Særligt hvis det er i en sådan grad, at den slet ikke kan køre længere. Er du så langt væk hjemmefra, at du ikke kan returnere til din bolig uden din bil, så er gode råd dyre, hvis den sætter ud. Bogstaveligt talt. Hvert fald hvis du ikke er kunde i et selskab, der tilbyder vejhjælp. Skal man ringe til en kranbil uden nogen former for forsikring, der dækker, så koster det mange penge.

Vigtigt at mobilen virker

Kører man i stå med sin bil udenfor de større byer, så er det af allerstørste vigtighed, at ens mobiltelefon fungerer. Uden en mobiltelefon kan man nemlig ikke ringe efter den meget tiltrængte hjælp. Der står mange 3 mobilmaster rundt omkring i landet, og har man derfor et abonnement, der fungerer sammen med disse, så burde man kunne vide sig nogenlunde sikker på, at man har en velfungerende mobiltelefon.

Ring til vejhjælpen

Sidder du i en bil på en landevej, der ikke kan køre, men som til gengæld har lasten fyldt med dagligvarer, så er det ganske rart at kunne ringe til vejhjælp. Man kan naturligvis altid ringe til nogen, der kan komme og hjælpe med at fragte ens bil til et nærliggende værksted, men som tidligere nævnt, så koster det kassen. Har man derimod været forudseende og købt et abonnement på vejhjælp, så kan man føle sig ganske sikker, når bilen går i stykker. Selvom det selvfølgelig stadig er en irriterende situation. Når man er kunde hos et vejhjælpsfirma, så ringer man nemlig blot til deres hotline og fortæller, hvad det gældende problem er. Kan problematikken fikses ved starthjælp, så sender firmaet en bil ud til dig på din strandede lokation for at sætte startkabler på, mens de selvfølgelig også rykker ud med en stor kranbil i det tilfælde, at der ikke er andet at gøre end at fragte bilen til en mekaniker. Når du har en god vejhjælpsløsning, så er du tilmed godt hjulpet, helt indtil du er hjemme igen. Med i deres service er nemlig et lift hjem, så man er sikker på, at man ikke bare strander et nyt sted med alle sine varer, når kranbilen har afhentet det havarerede køretøj. Læs her mere om vejhjælp og book et abonnement, så du undgår ærgerlige bilproblemer.