Til enhver fest, omend man holder konfirmation, bryllup, studentergilde eller noget helt andet, skal der serveres noget mad. Maden fylder ret meget til sådan en fest, og derfor er det noget, der skal være nøje planlagt, så det hele hænger sammen.

Lige meget om der bliver serveret en større middag, eller om det blot er et uformelt arrangement, så er det en god idé at planlægge at servere nogle snacks. Snacks kan dog være meget mere end chips med dip og slik, så hvis du vil finde på noget andet, kan du finde nogle gode idéer her.

Lej en popcornmaskine

Er der mange børn med til festen, så er en popcornmaskine en sikker vinder. Desuden fungerer en popcornmaskine super godt, fordi gæsterne selv har mulighed for at tage, når de har lyst, eller når de trænger til at tilfredsstille den lille sult. Skal man holde børnefødselsdag, er en popcornmaskine også et godt alternativt (eller supplement) til slikposen. Men ligegyldigt hvem der kommer til festen, så bliver gæsterne helt sikkert begejstrede over at få serveret sprøde og friske popcorn.

Overvejer du at leje en popcornmaskine til festen, så gør det hos Telttilfest.dk. Her er fordelen nemlig, at du samtidig kan leje festtelt eller ekstra borde og/eller stole, og dermed slå to fluer med ét smæk ved at leje det hele det samme sted og til en samlet pris.

Bestil en pølsevogn

Skal man holde et festligt arrangement, hvor der skal serveres noget let men god mad, så er en pølsevogn den perfekte løsning. Ingen af gæsterne forventer, at der dukker en pølsevogn op midt i festen, så det er uden tvivl en sjov løsning.

Derudover er det nemt for dig som arrangør, da det eneste, du skal gøre, er at bestille den. En pølsevogn fungerer både, hvis der bare skal serveres et enkelt måltid, eller hvis man skal finde en løsning på natmad. I forbindelse med natmad er en pølsevogn uden tvivl et stort hit, for selvom man tidligere har fået serveret masser af god mad, kan man godt nå at blive sulten igen, inden det er tid til at tage hjem. Og lige meget om man er nået at blive sulten igen eller ej, når det er tid til natmad, så kan man næsten altid klemme en hotdog eller to ned.

Lækker is

Is er altid en god løsning på dessert til et festligt arrangement, lige meget hvad anledningen er, men for at gøre den klassiske ret ekstra sjov at servere og spise, kan man vælge at leje en isdisk. Nogle ismejerier tilbyder catering ud af huset, så man kan bestille mange liter is og få det leveret i en isdisk. Så har man pludselig sin helt egen iskiosk til festen. Ofte får man to eller flere varianter af is leveret i samme isdisk, så gæsterne selv har mulighed for at vælge, hvad de vil have. Man kan med fordel bage en god brownie eller skære noget frugt ud for at servere det sammen med isen, så desserten ser ud af lidt mere.

Er det ikke meningen, at isen skal være en del af desserten, så kan en isdisk også sagtens fungere. Bliver det lidt for meget, kan man også nøjes med at servere nogle ispinde. Det er en lettere ret og mere uformelt, og så er det dejligt med en forfriskning ovenpå alt den tunge mad.

Slush ice maskine

Snacks til festen behøver ikke nødvendigvis at være lig med mad. Der er der sikkert allerede blevet serveret masser af, og der er en grænse for, hvor meget man har lyst til og er i stand til at spise på én aften. Derfor kan det være en sjov idé at leje en slush ice maskine.

Det er sjovt for hele selskabet, og lige meget hvor meget mad, man har spist, kan man altid drikke noget slush ice. Bestil med fordel to eller tre forskellige smage, så der er noget forskelligt at vælge mellem. Er der børn til stede, så lad mindst én af smagene være uden alkohol og bland de andre op med alkohol for også at gøre det sjovt for de voksne.